Omdat iedereen in wezen liberaal is

Sinds 19 december kan je een digitale premie-aanvraag indienen. Dit verkleint de papierberg en op die manier kan men van thuis uit een premiedossier opstarten. En dat 7 op 7 en 24u op 24u, wanneer het best schikt.

Welke premies online aanvragen?

De premie voor gevelrenovatie en binneninrichting (handelszaken), de premie voor groendaken, de premie van 2 woningen naar 1 (aankoop aanpalende woning), de verbeteringspremie, de verbeteringspremie voor particuliere huurwoningen, de aanpassingspremie en de slooppremie.

Schepen Vlaeminck: “Via www.menen.be/premies kan men dus gemakkelijk én gebruiksvriendelijk een digitale aanvraag voor een gemeentelijke premie indienen. Via deze weg kun je meteen ook alle bijhorende stukken opladen en doorsturen. We vangen zo twee vliegen in een klap: efficiënt een premie-aanvraag indienen en verwerken én ook een klantvriendelijke stap vooruit binnen onze stedelijke dienstverlening.”

 

Informatie over het aanvragen van andere premies (Vlaamse, federale overheid, Eandis…) vind je op www.menen.be/premies. Hulp nodig bij het aanvragen? Je kan hiervoor uiteraard nog steeds terecht bij de stedelijke dienst Huisvesting, Grote Markt 1 (Menen), T 056 529 366 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons op Facebook

Lid Worden

Wilt u meehelpen aan de uitbouw van Open Vld en een open samenleving?

Denkt u toekomstgericht en houdt u niet vast aan oude starre structuren uit het verleden?

Sluit dan nu aan bij Open Vld

Mandatarissen

Burgemeester, Veiligheid, Communicatie, Externe betrekkingen, Jeugd

Eddy Lust

Schepen van Ruimtelijke Ordening, Milieu, Omgeving & Financiën (vergunningen, het project Leiewerken, landbouw, juridische zaken)

Mieke Syssauw

Voorzitter gemeenteraard
Voorzitter OCMW raad

Tom Vlaeminck

Gemeenteraadslid en fractieleider

Stan Roose

Gemeenteraadslid

Stefanie Platteau

Gemeenteraadslid

Alex Vanthournout

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Dries Defossez

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Marleen Becarren

Provincieraadslid

Martine Vanryckeghem