Omdat iedereen in wezen liberaal is

Ik wil burgemeester worden, we zien het wel al eens ergens verschijnen. Maar hoe ziet een dag eruit van de man of vrouw aan het roer van een stad? Eddy Lust is onze immer goedlachse burgemeester, benieuwd of u na zijn dag ook nog steeds goedlachs zou zijn. We nemen er een lukraak 19 op 20 januari uit. Net voor de remslaap om middernacht wordt je wakker gebeld: brand! Vlug in de broek springen dus en pas een dik uur later terug onder de wol.

Daarna weet je al meteen dat uitslapen niet meer aan de orde zal zijn, wel aan de orde is om 6 uur uit uw nest en de dag starten met een frisse douche, ontbijt, kranten- en mailcheck. Drie uur later denkt u? Vergeet het, het is dan nog maar 7u30 als een overleg met het kabinet reeds op de agenda staat dat om 8u over gaat in een overleg met de veiligheids-coordinator. Daarna staat (uiteraard) nog een overleg gepland inzake opstart vaccinatiecentrum en dan is het bijna l’heure de l’apéro! De aperitief van vandaag is echter een college van burgemeester en schepenen dat, na een korte lunch, nog duurt tot 15uur.

Die dag staan ook nog een tweede kabinetsoverleg en bespreking bouwproject op de agenda. Het is dan al na valavond als onze burgemeester ook nog mag luisteren naar zijn fractie, ja dat zijn al die mensen die hierboven ongeveer al aan bod kwamen en ook elk een gezonde eigen mening hebben. Gelukkig is er die avond als ontspanning nog Club Brugge - KVO Oostende. En na een croque monsieur, een 2-1winst en wat mails tussen de kiezen hebben geduwd is het bedtijd, DODO!

U ziet het nog steeds zitten?

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons op Facebook

Lid Worden

Wilt u meehelpen aan de uitbouw van Open Vld en een open samenleving?

Denkt u toekomstgericht en houdt u niet vast aan oude starre structuren uit het verleden?

Sluit dan nu aan bij Open Vld

Mandatarissen

Burgemeester, Veiligheid, Communicatie, Externe betrekkingen, Jeugd

Eddy Lust

Schepen van Ruimtelijke Ordening, Milieu, Omgeving & Financiën (vergunningen, het project Leiewerken, landbouw, juridische zaken)

Mieke Syssauw

Voorzitter gemeenteraard
Voorzitter OCMW raad

Tom Vlaeminck

Gemeenteraadslid en fractieleider

Stan Roose

Gemeenteraadslid

Stefanie Platteau

Gemeenteraadslid

Alex Vanthournout

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Dries Defossez

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Marleen Becarren

Provincieraadslid

Martine Vanryckeghem