Omdat iedereen in wezen liberaal is

Communication is key anno 2021. Zo kwam het idee van menig fractie- en bestuurslid om een nieuwsbrief uit te sturen, makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Ondervoorzitter Jean-Francois Lecompte, rechtsonder op de foto met de wilde manen ,doch geen corona coupe, stuurde aan op meer communicatie. Voorzitter Tom Vlaeminck, linksonder op de foto nog met de fris geknipte coupe, ondertussen al corona coupe, vond dat best wel een goed idee (net als iedereen). Én men wist dat er "toevallig" wel een graficus en communicator binnen de fractie voorhanden was. Dus voor het grafische ging men te rade bij secretaris Glenn Vanthournout, rechtsboven op de foto, nooit last van een corona coupe. Voor het communicatieve en redactionele werk keek men in de richting van andere ondervoorzitter Jeremy Vandoorne die van opleiding eigenlijk journalist is en eveneens geen last heeft van een corona coupe, gezien zijn moeder kapster is en in dezelfde bubbel zit.

U snapt het nog allemaal? Samengevat willen we u op geregelde tijdstippen onze nieuwsbrief brengen. Maar op een nieuwe communicatieve manier door mensen met passie en goesting voor Groot-Menen én voor mensen met evenveel gezonde goesting en interesse. Geen vakjargon of politieke taal die u beu bent maar een frisse kijk op de bestuurs-, human interest- en feelgood verhalen uit onze gemeentes voor ELKE geïnteresseerde in onze nieuwsbrief. Heb je een boeiend verhaal, leuke anekdote of vraag, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen en wie weet vind je jouw stukje terug in de volgende nieuwsbrief.

Geef rechts uw naam en e-mail in om on de toekomst onze nieuwsbrief te ontvangen.

Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Volg ons op Facebook

Lid Worden

Wilt u meehelpen aan de uitbouw van Open Vld en een open samenleving?

Denkt u toekomstgericht en houdt u niet vast aan oude starre structuren uit het verleden?

Sluit dan nu aan bij Open Vld

Mandatarissen

Burgemeester, Veiligheid, Communicatie, Externe betrekkingen, Jeugd

Eddy Lust

Schepen van Ruimtelijke Ordening, Milieu, Omgeving & Financiën (vergunningen, het project Leiewerken, landbouw, juridische zaken)

Mieke Syssauw

Voorzitter gemeenteraard
Voorzitter OCMW raad

Tom Vlaeminck

Gemeenteraadslid en fractieleider

Stan Roose

Gemeenteraadslid

Stefanie Platteau

Gemeenteraadslid

Alex Vanthournout

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Dries Defossez

Lid van het bijzonder comité voor de sociale dienst

Marleen Becarren

Provincieraadslid

Martine Vanryckeghem